Sätilafesten 25 maj

Den 25 maj bjuds det på en fantastisk musikupplevelse på Lygnevi. 18:30 börjar ett akustiskt uppträdande med dans, mat och dryck. 22:00 drar partybandet Rock Circus igång. Välkomna!

Akustiskt eller fullt drag?

Den 25:e maj bjuds det på en härlig musikalisk upplevelse. Först ut är det akustisk musik. Perfekt för hela familjen. Med mat, dryck och möjlighet till dans. Passar alla åldrar. Det akustiska programmet börjar redan 18:30, insläpp 17.30, och håller på till 21:00. Därefter dressas arenan om och Sveriges hetaste och roligaste partyband Rock Circus kommer köra sin bejublade show. Kvällen slutar inte förrän klockan 02:00.
"Det här är en fantastisk möjlighet och kväll för alla i Sätila och omkringliggande orter. En kväll då hela byn och egentligen alla invånare i Marks kommun som har åldern inne kommer få möjlighet att vistas på Lygnevi. Att vi gör det tillsammans med Sätilafruar som firar 10 år är ett tecken på den häriga gemenskap och glädje som finns på orten"
- Joakim Ekberg, Ordf. Sätila SK
"Sätilafruar firar 10 år och den årliga cykelfesten (för 8:e året i rad) blir bara större och större. Vi ville fira rejält och avsluta med en stor tillställning på Lygnevi. Därför är vi tacksamma att få göra det tillsammans med den lokala sportklubben Sätila. Det här kommer bli en fantastisk kväll. Välkomna!"
- Sandra Andersson, Ordf. Sätilafruar

18:30: SÄTILAFESTEN
- den akustiska delen

Klockan 18:30 drar den akustiska delen av kvällen igång. Här förväntar vi oss en lite lugnare tillställning där musiken och dansen (för de som orkar) får vara i fokus. Baren är öppen med mat som räkmackor och SSK's burgare kommer också finnas. Vid 21:00 rundas det av och tempot på kvällen ökas upp.

På scenen står några av Sveriges bästa musiker. Vana från allt från stillsamma svenska ballader till svällande rockiga klassiker.

Köp biljett nu

22:00: SÄTILAFESTEN
- Party, party, party!

De som orkar vara kvar efter den lite mer stilsamma delen får självklart vara det. Men från 22:00 kommer tempot vara högt! Rock Circus - Sveriges coolaste och roligaste partyband kommer äntra scenen i sina häftiga scenkläder.

Baren kommer vara lika knökad som dansgolvet och gästerna från Cykelfesten (som ägt rum i Sätila) kommer komplettera folkmassorna. Fram till 02:00 kommer musiken pumpas och svetten lacka. Välkomna till Sätilafesten!

Köp biljett nu

Rock Cirkus - You´re the voice akustisk

Rock Cirkus - Live in Sweden

Hur deltar jag i Sätilafesten?

Middag, cykel och party

Cykelfesten

Är ni en av dom som varit med på cykelfesten någon gång under de senaste 7 åren så vet ni hur kul det är. Att få komma hem till kända och okända människor, i både bekväma och obekväma situationer är väldigt roligt. Alla som är med på Cykelfesten får entré till Sätilafesten på Lygnevi.

Jag är så himla på!

Sätilafesten - All in

Är du inte med cyklar men vill köra en heldag med kompisar eller din käraste. Då kan ni köra på från kl. 18:30 på Lygnevi. Det blir en perfekt uppladdning som börjar lite stillsamt men avslutas med ett fantastiskt tryck och stämning. Rock Cirkus har spelat på allt från de små tillställningar till stora arenor med tusentals åskådare på Scandinavium. Dessutom har de värmt upp de bästa After Ski platserna i Norden.

"Var skall jag sova inatt?"

Jag bor långt bort - boende?

Bor du en bit ifrån så har du ändå möjlighet att vara med. Hör med någon i Sätila som du känner om de har en sängplats över. Om inte finns Pensionatet Kajutan där du kan bo mitt i centrum, eller varför inte ta med husvagnen eller husbilen. Sätila camping är granne med logen.

>> Pensionat Kajutan
>>Sätila Camping

För de lite äldre

Jag gillar musik

Om du av någon anledningen inte är lika pigg i benen som alla ungdomar i byn - så behöver du inte oroa dig. Du kanske är pensionär eller helt enkelt inte gillar att cykla. Då är första delen av Sätilafesten något för dig. Lite lugnare, mer fokus på mat och musik, men ändå möjlighet till dans och umgänge. Skulle andan falla in så välkommen att stanna hela kvällen och natten!

För de undrande

Vem arrangerar det här

Föreningen Sätilafruar tillsammans med Sätila Sportklubb arrangerar tillställningen. Det kommer finnas mat och dryck till försäljning under hela kvällen. Förhoppningen är att Sätilafesten kan bli ett bestånde inslag under våren i många år framöver.

Känn dig välkommen

Jag bor inte i Sätila - vår jag vara med?

Det spelar ingen roll var du bor. Vi väntar oss gäster från hela kommunen. Vänner från Ubbhult, Hyssna, Kinna och till och med Örby har redan visat intresse. Även en hel del Göteborgare kommer gästa oss.

Sätila - Nu kör vi!

Vi hoppas vi kan bjuda er på en fantastiskt rolig kväll där vi alla får en plats och kan umgås, dansa, skratta och känna att livet leker. Vi lovar vi skall göra vårt yttersta för att det skall bli så. Det enda du behöver göra är att köpa en biljett och komma dit! Alla till Lygnevi!!!

Föreningen Sätilafruar