Vi driver Sätilafruar

Vår förening skall alla känna för och vara välkomna till, oavsett vilket fritidsintresse, ålder eller erfarenheter man har. Sätilafruar är en förening där vi kan utvecklas, utmanas, få stöd och framför allt känna att vi är del av något viktigt – varm vänskap. Vi vill skapa ett unikt nätverk som stärker vår by.

Vårt nätverk inspirerar oss och omgivningen. Vi är kvinnor i olika åldrar, har olika jobb, utbildningar, familjesituationer, fritidsintressen och drömmar. Men en sak har vi gemensamt och som för oss samman – viljan att vara med i den större gemenskapen. Att alla känner sig hemma i vår by. Det skall vi lyckas med genom vår förening Sätilafruar!

I vår förening byter vi erfarenheter, provar nya saker, peppar varandra och lär känna varandra. Allt för att sätta större värde på vår by och dess invånare. Varmt välkommen du med!

Sandra

Ordförande

Ulrika

Kassör

Sara

Sekreterare

Malin

Ledamot

Josefin

Ledamot

Linda

Ledamot

Amanda

Ledamot

Bli medlem

Välkomna till ett nytt år med Sätilafruar!
Medlemsavgiften sätts in på vår bank:

Bank: Swedbank Clearingnr: 8032-5
Kontonr: 04623788-9
Swish: 1233350659

Detta görs senast den 30:a april respektive år. Tänk på att det varken är post- eller bankgiro, utan ni gör helt enkelt en överföring till kontot och inte en betalning. Glöm inte att ange ert namn i kommentarsfältet så att vår kassör ser vem pengarna kommer ifrån. Än en gång – hjärtligt välkomna!

Föreningen Sätilafruar