Cykelfesten 2019

Den 25 maj är det dags för årets cykelfest. I år firar Sätilafruar 10 år och därför slår vi på stort. I år blir avslutningen tillsammans med Sätilafesten. Där väntas en fantastisk festlig kväll med Sveriges bästa partyband.

Cykelfesten + Sätilafesten = sant

Den 25:e maj är det dags för den årliga cykelfesten. Och som vi alla har längtat! Med oss har vi minnen från de tidigare 7 årens festligheter. Nu firar Sätilafruar 10 år och den årliga cykelfesten blir bara större och större. Vi vill fira rejält och avsluta med en stor tillställning på Lygnevi. Därför är vi tacksamma att få göra det tillsammans med den lokala sportklubben Sätila. Det här kommer bli en fantastisk kväll. Välkomna!
Anmälan till cykelfesten

Ni anmäler er som vanligt till cykelfesten här på hemsidan. Det är ett formulär som ni fyller i. Efter er anmälan får ni en bekräftelse från oss och inom kort är det dags för lottning. Se till att anmäl er så snabbt ni bara kan. Den 12 maj stänger anmälan.

Cykelfest med Sätilafest
Förutom att fira med rejält party väljer vi också att samarbeta med Sätila Sportklubb. På så sätt kan alla de som tidigare avundats våra cykelturer få vara med på kvällen. Det blir en fantastisk avslutning för oss som cyklat då Sätilafesten ingår för alla oss som deltagit.

Vem får delta på Cykelfesten?

Kravet för att få delta är att man anmäler sig i par. Antingen med sin sambo, eller en kompis. Avgiften måste vara inbetald före sista anmälningsdagen för att anmälan ska vara giltig.  Du får en bekräftelse via mail med betalningsanvisningar inom ett par dagar.

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdagen är söndagen den 12:e maj. Tyvärr går det inte att ta emot anmälningar efter detta datum då vi sätter schemat på vem som ska laga vad. Så skynda er att anmäla er via formuläret.

Anmäl er här

Andra krav?

Ni bör bo i Sätila med max tre km ifrån samhället. Tänk på att man ska klara av att cykla på ca 15 min mellan de olika måltiderna. Om man bor längre bort, men ändå vill delta kan man ha en tillfällig lokal att vara i. Säg till oss så kan vi se till att ni får en förrätt eller efterrätt (dvs så man slipper värma på maten som man oftast gör vid en huvudrätt). Kravet är bara att man ska ha någon slags lokal att vara i, ifall det är oväder.

Cykelfesten, baby!

Ovan visas "Cykelfesten - The Movie". En hopklipp från några av de kameror som florerade under kvällen. Redigerat av Katarina Lundevall. Musik kommer från Floppytronics. Stort tack till alla inblandade i filmen.

Föreningen Sätilafruar