Biljetter

Välj mellan att köra Cykelfesten och avsluta på Lygnevi loge. Eller så kör ni på Sätilafesten där det stundar musikalisk glädje för alla åldrar. Med mat, dryck och möjlighet till dans från 18:30, insläpp 17:30. Klockan 22:00 drar Rock Circus igång och rockar Sätila.

Cykelfesten

250:-

Per person. Sätilafesten med partyband ingår i priset. Entré från 22:00.

Anmälan cykling

Sätilafesten

200:-

Sveriges bästa och roligaste partyband på Lygnevi! Spelning från 18:00 till 02:00. Mat och bar finns.

Köp biljett här

Frequently Asked Questions

Måste man välja det ena eller det andra?

Nja, kör ni på Cykelfesten ingår Sätilafesten. Men ni kommer inte hinna med förshowen med akustiska härligheter. Kör ni på Sätilafesten och vill ha det lite lugnare så kan man gå om tempot och pulsen är för hög.

Vilka är Rock Circus?

Rock Circus är ett partyband bestånde av fantastiska killar från Göteborg. Flera spelar i många olika konstellationer och därför behärskar de i princip all typ av musik. Ni kan läsa mer om bandet på deras sida på rockcircus.se eller lyssna in er på deras YouTube sida.

Vad serverar ni för mat?

Vi kommer servera räkmackor och hamburgare samt korv med bröd. Vi serverar öl, vin, cider och läsk. Från 17:30 kommer allt vara igång.

Hur köper jag biljett?

Till Cykelfesten måste ni anmäla er här på hemsidan. Se fliken Cykelfesten. Till Sätilafesten använder vi oss av biljettsystemet Biletto.se. Där köper ni till festen. Vi kommer också ha begränsat med direktförsäljning vid entrén. Men risken är att det blir fullt så boka helst online. Vi kommer också ha direktförsäljning under torgdagarna på Sätila torg samt så kan du kontakta någon i styrelsen i Sätilafruar eller SSK.

Är det någon åldersgräns?

Ja, vi kommer att hålla oss till 18 år. Det är på grund av alkoholförsäljning och tillstånd.

Jag har fler frågor, vem kontaktar jag?

Det enklaste är att skicka ett mail till info@satilafruar.se Där kommer vi besvarar alla mail så fort vi bara kan.

Föreningen Sätilafruar